Helkrops-oliemassage

helkropsmassageABHYANGA – helkropsmassage med varm sesamolie. Behandlingen udføres med lange, dynamiske strøg på kroppens lemmer og cirkulære bevægelser om kroppens led. Musklerne op langs rygsøjlen masseres lidt kraftigere for at løsne spændinger i ryggen og give større velvære i din krop. Behandlingen foregår i et varmt rum og udføres med opvarmet, økologisk sesamolie tilsat lidt øko maha narayana olie (urteolie), hvis du ønsker det. Varighed 1,5 timer. Pris 1250 kr.

Abhyanga er en sublim og unik massageoplevelse, der på grund af den varme øko-sesamolie og de vitaliserende strøg giver en langt dybere og mere vidtrækkende virkning end de almindelige massager.
Abhyanga fjerner affaldsstoffer fra kroppens celler og forynger og nærer kroppens væv og hud. Massagen har en dyb, healende effekt på krop og sind.

Andre virkninger:

  • giver en god søvn
  • forynger kroppen og forskønner dig
  • forøger din huds skønhed og ungdommelighed
  • stimulerer blodcirkulationen
  • afbalancerer kirtlerne og forfiner nervesystemets funktioner.
  •  stofskiftet øges
  • har en særdeles god indflydelse på væskeophobninger
  • reducerer stress, smerter og anspændthed.

“Når mennesker berøres, så vågner nysgerrigheden – og modet til forandring og åbenhed får en ny chance”

Oliemassage har en meget lindrende og styrkende effekt på nervesystemet, så du oplever at blive grounded, smukkere og stærkere af at få oliemassage regelmæssigt. Den ayurvediske tekst, Charaka Samhita siger: “Oliemassage skaber en blød, smidig, stærk og attraktiv krop. Den er ekstremt velgørende for huden og bør derfor udføres regelmæssigt.” Derfor anbefaler ayurveda at man dagligt udfører selv-oliemassage med opvarmet olie inden morgenbadet.

Det var oliemasagen der fik mine øjne åbnet op for ayurvedaens unikke og dybe sundhedsvirkninger. Jeg kom fra hovedet ned i kroppen efter et forløb på 10 dage med yoga og oliemassage hver dag i Akademie Bad Antogasts Sri Sri Ayurveda afdeling i Schwatzwald i Syd-tyskland se mere om stedet på www.artofliving.de. Jeg “smeltede ned i min krop” og oplevede, hvor dejligt livet kan være, når jeg er grounded og min krop og mit sind er i harmoni.

Comments are closed.